lördag 26 januari 2008

Bilder från Kuba

Att ta en paus från snö och rusk och tillbringa en vecka i tropisk sol och värme var precis vad jag behövde. Kuba är väldigt vackert och vi tillbringade nästan hela veckan bortskämda på hotellet, som låg vackert i en mangroveskog.


Vi träffade på en stor havssköldpadda.



Vi lekte kurra gömma bland palmerna.
Och vi byggde otaliga sandslott på den underbara sandstranden.




9 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Härligt!

Saltistjejen sa...

Ni verkar verkligen haft det härligt!!!!!! :-)

Fina bilder och det msåte kännas så skönt att nyss ha haft lite sol och värme. Jag längtar såååå till våren nu.

Anne sa...

Vad fina bilder! Kuba vore kul åka till nån gång. Besökte ni Havanna? Är den staden (som man alltid ser på bilder och i filmer) full av läckra 50-tals bilar?

Lullun sa...

Härliga foton från något som verkar ha varit en härlig semester! Kan tänka mig att den lille stortrivdes på stranden! :-)
Nu drömmer jag mig verkligen bort från snödrivorna, men med mannen som lärare, får jag vackert vänta några månader ännu, innan det blir dax för semester...

Thy sa...

Anna: Ja en helt perfekt liten semester!

Thy sa...

Saltis: Jag återfick liksom balansen när jag fick en liten paus från vargavintern. -25 grader känns inte lika ohemult och snöbankarna inte lika oöverstigliga. (Men våren får gärna komma nu. Jag är redo.)

Thy sa...

Anne: Nej, denna gången åkte vi inte till Havanna. Det var lite för långt. Men jag har varit där tidigare och det är en häftig stad. Väldigt annorlunda.

Thy sa...

Lullun: Hihi! Sonen var helt till sig i trasorna över den JÄTTELIKA sandlådan. Han lekte i timmar och vi byggde sandgubbar (han saknade sina snöguddar hemma i trädgården!).

Anna, Fair and True sa...

Har ni -25 grader??!! Hemma i Sverige är det milt (tyvärr, fast jag vill inte ha så kallt som ni har, bara en släng snö, tack).