onsdag 26 september 2007

Pizzataxi

Vet ni vad en pizzataxi är? Jo om man av någon mer eller mindre alkoholinducerad anledning inte kan ta sig hem för egen maskin så går man till närmsta pizzeria och beställer en pizza för hemkörning. Sedan liftar man hem med pizzabudet. Hur smart som helst. Man kommer hem säkert OCH har färdkost. Allt till priset av en pizza och en väl tilltagen dricks.

8 kommentarer:

Annika sa...

Ha, ha...Nej, det har jag aldrig hört talas om!!! vad kul! kan ju vara ngt att komma ihåg om man blir så pass på örat ngn ggn...

Petchie75 sa...

Det är bland det smartaste jag har hört idag!! Ska hålla det i minnet, man vet aldrig när man kan behöva sådan kunskap ;-)

Thy sa...

annika: hehe, tyvärr behöver man väl några drinkar för att våga pröva...

petra: nej, man kan aldrig så noga veta. Och tur är väl det!

Anna, Fair and True sa...

Vilken bra idé! Kan man alltså seriöst göra det i Toronto??! Eller är det endast ett fåtal, de som vågar...

Thy sa...

Anna: Tja, seriöst.... Jag vet inte om det är så seriöst, men visst går det! Pizzabudet vill ju också att du ska komma hem så att han kan leverera sin pizza till dig. Men det är nog snarare något man gör i sin mindre seriösa stundenttid.

Anonym sa...

Haha, pizzataxi var roligt och nåt nytt. Jag säger som de andra, det tipset ska jag lägga på minnet för man vet aldrig när det kan behöva användas...
Vilken fin blogg du har, jag gillar det du skriver. Jag hittade din blogg via Annikas blogg. det är väldigt roligt upptäcka fler utlandssvenskar. Jag bor med min svenska man i Oregon, USA. Det blir snart ett år sen vi flyttade hit.Räkna med att jag kommer komma tillbaka och läsa din blogg :)

Thy sa...

Hej Anne och välkommen! Vad kul att du tycker om bloggen (rodnar). Jag känner mig fortfarande som en nybörjare och gröngöling i bloggarsällskap, men kul är det. Ska kolla in din blog snarast.

Saltistjejen sa...

Å det var ju supersmart!!!!!
Undrar om det fungerar på andra ställen än Kanada också...?