fredag 28 september 2007

Toronto Islands



Under nästan 50 år har det inte varit så varmt under September som det har varit i år i Toronto. Vi njuter i fulla muggar vid Lake Ontario.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Thy,
Kul att läsa om Toronto, min gamla hemstad under ett år som Aupair på
80-talet (ja, jag är ganska gammal:-)Jag bara älskar den staden, vilka minnen jag har....
Bodde vid Weston Rd/Sheppard Ave. Tog hand om två busiga killar.
Har varit tillbaka två ggr och hälsat på.
Hälsa Yonge Streetfrån mig!
/Annika, strax utanför Uppsala

Thy sa...

Hej Annika! Weston Rd/Sheppard Ave är det nära Summelea Park? Toronto har många fina neighbourhoods. Vi bor lite längre österut nära the Beaches. Hur var det att vara Aupair?

Annika sa...

Varmt hos er också, alltså. Samma sak här i DC...varmt, varmt...Och inget regn. Det har knappt regnat sedan i juni månad! Imorrn första oktober, men jag ser ingen anledning att lägga undan sommarkläderna ännu...
Thy, får jag länka dig på min blogg?

Anonym sa...

Summerlea Park är nästan "granne" med det hus jag bodde i på Veroeach Bld.
Att vara aupair är en erfarenhet jag inte vill vara utan, men det är jobbigt att både bo och ha sin arbetsplats på samma ställe. Ibland var man så less på att sköta barn och städa, men det glömde man när man gick ut ur huset för att träffa kompisar.
Jag fick väldigt många kompisar, mestadels svenska tjejer förstås.
En del har jag ff. kontakt med.
/Annika

Anna, Fair and True sa...

Fin bild här och även den till höger!

Thy sa...

annika: du får hemskt gärna länka till mig jag skulle bli väldigt glad om du gjorde det. :) Jag känner mig fortfarande som en nybörjarbloggare och är inte riktigt säker på vad som är korrekt blogvett och -etikett. Jag har redan länkat till din blog utan att fråga om lov. Det var ju en sån fin blog... Hoppas att jag inte har trampat i klaveret alltför mycket och att det är ok?
Och jag tänker i alla fall njuta av sommaren så länge den varar.

Thy sa...

Annika från Uppsala: En av de saker jag tycker bäst om med Toronto är alla dess parker och stora träd. Vi har väl lite smått pratat om att kanske i framtiden skaffa en aupair. Dvs om vi får fler barn, flyttar till större hus, klarar av att läsa igenom alla regler och skatte- och immigrationslagar utan att somna, batalat av våra studielån osv. Det skulle vara kul att ha någon från Sverige för språket och kulturen för A. Men vi vill vara säkra på att vi fixar balansen med just privatliv/arbetsplats/familjegemenskap/självständighet.

Thy sa...

Anna: Tack! Jag tycker också de är fina. Jag kan dock helt ärligt säga att det är min nya kameras förtjänst. Jag har haft den mindre än en månad och jag tror att jag har tagit några av de bästa bilder jag någonsin har tagit. Och det är superkul. Problemet är bara att jag nog måste investera i en ny hårddisk för att få plats med alla bilder.

Annika sa...

Kära THY!!! :-)) Det är helt OK...Of course...Linking you now!!